Tilbud

Foredom micromotor med håndstykke og fodpedal

100 Watt og 0 – 38.000 omdrejninger/min. Denne robuste micromotor, fra firmaet Foredom, er en af vores mest solgte mikromotorer. En micromotor i god kvalitet, der kan klare de fleste udfordringer.  Vi anbefaler ikke maskinen til brug ved erhvervsproduktion.

3.895,00 kr.

Beskrivelse

En mikromotor er et uundværligt stykke værktøj på guldsmede- og hobbyværkstedet. En maskine der bruges til boring, fræsning, slibning og polering af alle slags emner. Dette sæt består af en strømforsyner, håndstykke, holder til håndstykke, fodpedal, to stk. kul og en sikring som reservedele.

Micromotoren er med trinløs variabel hastighed, der kan køre helt op til 38.000 omdrejninger pr minut. Hastigheden kan styres på drejeknappen på strømforsyneren eller via fodpedalen. Derudover er micromotoren udstyret med en overload funktion, der vil beskytte mod overbelastning ved at lyse rød og give lyd fra sig. Det er også muligt, at vælge, om håndstykket skal dreje højre eller venstre om. Håndstykket passer til bor, fræser, og skiver med en standart skaftstørrelse på Ø 2,3 mm. De små slibeskiver og fræser kan let og enkelt skiftes, ved at dreje på det andet yderste led på håndstykket, for at løsne spændkæberne. Håndstykket forbindes til strømforsyneren via et spiralkabel.

Har du set disse produkter?

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0