FORPLEJNING | ST 2 MED HENSYN | 22.11 – 24.11 2023
Inkluderet i prisen er morgenmad, frokost og aftensmad samt kaffe, te, frugt og søde sager. Hvis du er vegetar eller har glutenallergi, kan du angive dette som tilvalg, når du lægger det i kurven. Alle måltider indtages i køkkenet, hvor der er to kursister på madhold ved hvert måltid. Navnene og tidspunkterne for madholdene findes på en liste på opslagstavlen i køkkenet.
Bemærk: Hvis du overnatter i Ravsted under dit kursus, skal du tilkøbe forplejning.
600,00 kr. – 690,00 kr.
Beskrivelse
Morgenmad kl. 8.00:
Madholdet møder ca. kl. 7.30 og forbereder morgenbordet med kaffe, te, marmelade, honning, juice, mælk og ost. Frisk brød fra bageren stilles frem. Opvaskemaskinen tømmes før morgenmaden og fyldes igen efter morgenmaden, der startes. Formiddagskaffen laves og fyldes i termokander til værkstedet. Efter morgenmaden ryddes op i køkkenet, og viskestykker og klude lægges til vask på snavsetøjskurven i bryggerset.
Frokost kl. 12.00:
Madholdet møder ca. kl. 11.30 og dækker bord. Frokosten leveres udefra og er portionsanrettet. Opvaskemaskinen tømmes før frokost og fyldes igen, der startes. Eftermiddagskaffen laves og fyldes i termokander til værkstedet. Efter frokosten ryddes op i køkkenet, og viskestykker lægges til vask på snavsetøjskurven i bryggerset.
Aftensmad kl. 17.30:
Madholdet møder ca. kl. 17.15 og dækker bord. Den varme aftensmad leveres udefra, ofte fra den lokale kro. Opvaskemaskinen tømmes før middagen og fyldes igen, der startes. Madrester, der kan spises næste dag, sættes i køleskabet.
Ind i mellem:
Kaffe og te kan laves i kursistkøkkenet eller i værkstedet. Frugt kan medbringes til værkstedet, og der serveres lidt sødt til kaffen om eftermiddagen.