SMYKKEKURSUS | G GULDARBEJDE | 27.11-29.11.2023

Grundlæggende guldarbejde giver dig en introduktion til at arbejde med guld, og gennemgår formning, lodning og overfladebehandling. Vi ser på forskellen på arbejdet med guld og sølv, og på hvordan selv små rester af guld, kan bruges til dekoration på sølvsmykker, idet du også kan vælge at arbejde med kombinationen af guld og sølv i dine smykker.

2.640,00 kr.

11 på lager

Beskrivelse

På dette kursus får du en grundig indføring i arbejdet med guld, så du kan blive dus med dette populære materiale. Vi gennemgår lødighed, farver og legeringer og vi saver, filer, former, lodder og overfladebehandler. Vi kommer ind på forskellen på arbejdet med guld og sølv, og på hvordan rester af guld kan smeltes om og genbruges. Der kan støbes tene og plade, som kan valses og trækkes til ny tråd og plade. Vi ser også på, hvordan selv små rester af guld, kan bruges til dekoration på sølvsmykker.

Du kommer til at arbejde med dine egne ideer til smykkerne, men der vil også være små idé- og inspirations oplæg. Kurset består af en vekselvirkning mellem teori, demo af teknikker og række praktiske øvelser, så du får prøvet det hele af.

Kurset er noget for dig hvis du

  • Vil dygtiggøre dig i guldsmedefaget
  • Har planer om at finde en læreplads eller søge ind på en uddannelse inden for guldsmedefaget eller smykkedesign
  • Har kendskab til smykkefremstilling og vil udvide din horisont og lære nyt

Deltagerforudsætning
Grundlæggende smykketeknik 1 og 2 eller tilsvarende forudsætninger giver dig det optimale udbytte af kurset. Er du under 18 år er der visse maskiner og teknikker du ikke må benytte.

Datoer
Mandag den 27. november kl. 14.00 - 21.30. Vi mødes i kursistkøkkenet i hovedhuset.
Tirsdag den 28. november i kl. 09.00 - 17.30
Onsdag den 29. november kl. 09.00 - 16.00. Afslutning med fælles udstilling og kaffe kl. 15.00 i kursistkøkkenet.

Generelt
Prisen er inklusive brug af værktøj (ikke bor og fræsere) og fællesmaterialer som slaglod, savklinger, smergelpapir, lim og fluss. Det er tilladt at medbringe egne materialer og der er mulighed for at købe materialer du får brug for undervejs i kurset i vores butik i Ravsted >>

Værkstedet
Værkstedet hvor de praktiske opgaver bliver udført, er indrettet i et stort lyst lokale med hyggelig atmosfære, som indbyder til kreativ udveksling deltagerne imellem. Arbejdspladserne er alle udstyret med det nødvendige værktøj og maskiner. Hver deltager får sin egen faste arbejdsplads, så skulle et smykke ikke blive helt færdigt kan man lade det ligge til dagen efter. Det er tilladt at arbejde videre i værkstedet på egen hånd efter endt undervisning, hvilket ofte fører til hyggelige aftener og ide udveksling mellem kursisterne.

Praktisk information

Kurserne bliver gennemført med minimum 7 deltagere og vi forbeholder os ret til at aflyse kurser, hvis dette bliver nødvendigt pga. manglende interesse eller sygdom af underviser.

Ca. 14 dage før kursets start vil du få tilsendt informationsbrev og deltagerliste.

Afmelding eller udeblivelse

Hvis du er nødt til at melde afbud til et kursus, beder vi dig give os besked snarest muligt. Ved framelding senere end 14 dage før kursusopstart, refunderes kursusbeløbet ikke. Det gælder også ved sygdom.

Meldes der afbud tidligere end de 14 dage refunderes 75% af kursusbeløbet.

Spørgsmål til et kursus eller din kursustilmelding er du altid velkommen med.
Send en e-mail til hg@smykkekursus.dk eller ring på nummer +45 7464 7628 mandag-fredag mellem kl. 08.15 – 16.00

Vagttelefon
Under dit kursus ophold i Ravsted kan du træffe en medarbejder på følgende telefonnummer +45 30 57 84 23

Mød din underviser

Din underviser er Karen Hørmann.

Har du set disse produkter?

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0