SMYKKEKURSUS | G SMEDNING | 04.12-06.12.2023

På dette kursus kommer vi omkring forskellige teknikker fra guldsmedefaget bl.a. formning og smedning af sølv, guld og kobber med hamre på dorne, rigler og ambolte. Formålet med kurset er at give dig inspiration og færdigheder til at omsætte dine designideer.

2.640,00 kr.

12 på lager

Beskrivelse

På kurset får du et grundigt kendskab til og erfaring med flere teknikker indenfor guldsmedefaget bl.a. formning og smedning af sølv, guld og kobber med hamre på dorne, rigler og ambolte. Vi arbejder med klassiske smedeteknikker og foldeformning og antiklastisk formgivning. Du kommer også til at arbejde med valsning af tråd og plade samt trækning af tråd.
Vi fremstiller ringe, armbånd, vedhæng og brocher.

Kurset er tilrettelagt med teoretisk gennemgang, praktisk demo af teknikker samt små opgaver og øvelser, således du kommer omkring teknikkerne.

Kurset er noget for dig hvis du

  • Har kendskab til sølvarbejde og vil udvikle dig og dine smykker
  • Vil dygtiggøre dig i guldsmedefaget
  • Har planer om at finde en læreplads eller søge ind på en uddannelse inden for guldsmedefaget eller smykkedesign

Deltagerforudsætning
Grundlæggende smykketeknik 1 og 2 eller tilsvarende forudsætninger giver dig det optimale udbytte af kurset. Er du under 18 år er der visse maskiner og teknikker du ikke må benytte.

Datoer:
Mandag den 04. december kl. 14.00 - 21.30. Vi mødes i kursistkøkkenet i hovedhuset.
Tirsdag den 05. december kl. 09.00 - 17.30
Onsdag den 06. december kl. 09.00 - 16.00. Afslutning med fælles udstilling og kaffe kl. 15.00 i kursistkøkkenet.

Materialer:
Alle materialer som benyttes under kurset kan købes i butikken i Ravsted. Butikken er åben for vareudlevering og ekspedition kl. 08.15-09.00 og 12.15-13.00 og 15.00-16.00.
Du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe dine egne materialer.

Generelt
Prisen er inklusive brug af værktøj (ikke bor og fræsere) og fællesmaterialer som slaglod, savklinger, smergelpapir, lim og fluss. Det er tilladt at medbringe egne materialer og der er mulighed for at købe materialer du får brug for undervejs i kurset i vores butik i Ravsted >>

Værkstedet
Værkstedet hvor de praktiske opgaver bliver udført, er indrettet i et stort lyst lokale med hyggelig atmosfære, som indbyder til kreativ udveksling deltagerne imellem. Arbejdspladserne er alle udstyret med det nødvendige værktøj og maskiner. Hver deltager får sin egen faste arbejdsplads, så skulle et smykke ikke blive helt færdigt kan man lade det ligge til dagen efter. Det er tilladt at arbejde videre i værkstedet på egen hånd efter endt undervisning, hvilket ofte fører til hyggelige aftener og ide udveksling mellem kursisterne.

Praktisk information

Kurserne bliver gennemført med minimum 7 deltagere og vi forbeholder os ret til at aflyse kurser, hvis dette bliver nødvendigt pga. manglende interesse eller sygdom af underviser.

Ca. 14 dage før kursets start vil du få tilsendt informationsbrev og deltagerliste.

Afmelding eller udeblivelse

Hvis du er nødt til at melde afbud til et kursus, beder vi dig give os besked snarest muligt. Ved framelding senere end 14 dage før kursusopstart, refunderes kursusbeløbet ikke. Det gælder også ved sygdom.

Meldes der afbud tidligere end de 14 dage refunderes 75% af kursusbeløbet.

Spørgsmål til et kursus eller din kursustilmelding er du altid velkommen med.
Send en e-mail til hg@smykkekursus.dk eller ring på nummer +45 7464 7628 mandag-fredag mellem kl. 08.15 – 16.00

Vagttelefon
Under dit kursus ophold i Ravsted kan du træffe en medarbejder på følgende telefonnummer +45 30 57 84 23

Mød din underviser

Din underviser er Karen Hørmann.

Har du set disse produkter?

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0