SMYKKEKURSUS | GT MED HENSYNTAGEN 2 | 22.11-24.11.2023

Formålet med dette kursus er at give dig en større viden om smykkefremstilling og de materialer der bruges. Vi arbejder videre med de teknikker du har lært på grundlæggende teknik 1 og fremstiller ringe, vedhæng, armbånd og brocher. På kurset er der afsat god tid til de enkelte øvelser, som vi gennemgår både teoretisk og praktisk, så alle kan følge med. Kurset er velegnet til dig som fx er udfordret af sygdom, stress eller angst, som gør at indlæring til tider kan være svær. Vi bruger den tid der er nødvendig på at lære en ny teknik, og differentierer undervisningen så vi kan hjælpe den enkelte deltager på hvert sit niveau.
OBS: Max 8 deltagere på dette kursus.

3.300,00 kr.

10 på lager

Beskrivelse

På kurset får du indblik i hvad guldsmedehåndværket kræver, hvordan du designer smykker og hvordan du dekorerer overflader og laver overfladestruktur. Vi arbejder med udvidet loddeteknik, hvor vi kigger på lodning af hule emner, lodning ”lag på lag” og pålodning af forskellige former for halvfabrikata. Vi kigger også på hvordan man kombinerer forskellige metaller (sølv, kobber og bronze) med andre materialer som f.eks. sten og perler.

Kurset er noget for dig hvis du

  • Vil forbedre de færdigheder du har lært på grundlæggende teknik 1
  • Har en smykkedesigner gemt i dig og vil omsætte dine ideer
  • Har planer om at finde en læreplads eller søge ind på en uddannelse inden guldsmedefaget eller smykkedesign

Datoer:
Onsdag den 22. november kl. 14.00 - 21.30. Vi mødes i kursistkøkkenet i hovedhuset.
Torsdag den 23. november kl. 09.00 - 17.30
Fredag den 24. november kl. 09.00 - 16.00. Afslutning med fælles udstilling og kaffe kl. 15.00 i kursistkøkkenet.

Deltagerforudsætning
Du skal have gennemført grundlæggende teknik 1 eller have et grundlæggende kendskab til at arbejde med sølv, bronze og kobber. Er du under 18 år er der visse maskiner og teknikker du ikke må benytte.

Generelt
Prisen er inklusive brug af værktøj (ikke bor og fræsere) og fællesmaterialer som slaglod, savklinger, smergelpapir, lim og fluss. Det er tilladt at medbringe egne materialer og der er mulighed for at købe materialer du får brug for undervejs i kurset i vores butik i Ravsted >>

Værkstedet
Værkstedet hvor de praktiske opgaver bliver udført, er indrettet i et stort lyst lokale med hyggelig atmosfære, som indbyder til kreativ udveksling deltagerne imellem. Arbejdspladserne er alle udstyret med det nødvendige værktøj og maskiner. Hver deltager får sin egen faste arbejdsplads, så skulle et smykke ikke blive helt færdigt kan man lade det ligge til dagen efter. Det er tilladt at arbejde videre i værkstedet på egen hånd efter endt undervisning, hvilket ofte fører til hyggelige aftener og ide udveksling mellem kursisterne.

Praktisk information

Kurserne bliver gennemført med minimum 7 deltagere og vi forbeholder os ret til at aflyse kurser, hvis dette bliver nødvendigt pga. manglende interesse eller sygdom af underviser.

Ca. 14 dage før kursets start vil du få tilsendt informationsbrev og deltagerliste.

Afmelding eller udeblivelse

Hvis du er nødt til at melde afbud til et kursus, beder vi dig give os besked snarest muligt. Ved framelding senere end 14 dage før kursusopstart, refunderes kursusbeløbet ikke. Det gælder også ved sygdom.

Meldes der afbud tidligere end de 14 dage refunderes 75% af kursusbeløbet.

Spørgsmål til et kursus eller din kursustilmelding er du altid velkommen med.
Send en e-mail til hg@smykkekursus.dk eller ring på nummer +45 7464 7628 mandag-fredag mellem kl. 08.15 – 16.00

Vagttelefon
Under dit kursus ophold i Ravsted kan du træffe en medarbejder på følgende telefonnummer +45 30 57 84 23

Mød din underviser

Din underviser er Flemming G. Sørensen
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0