SMYKKEKURSUS | FINGERINGE UDEN LODNING | 25.10-26.10.2023

På kurset, fingerringe uden lodning, vises der forskellige teknikker med lav til middel sværhedsgrad, som du kan bruge til at fremstille unikke fingerringe. Vi arbejder med værktøj som hammer og ringrigle når du selv skal afprøve de forskellige teknikker.

1.540,00 kr.

12 på lager

Beskrivelse

På kurset lærer du om det værktøj vi bruger i forløbet og hvad der skal bruges hvornår. Vi gennemgår forskellige grundteknikker til formning af tråd i sølv eller kobber, så du kan fremstille en – eller flere – af de viste ringe på billedet. Derudover kommer vi ind på overfladebehandling, så du kan give dine ringe den helt perfekte finish. Kurset er tilrettelagt med teori, gennemgang af værktøj, demo af teknikker, og tid til selv at arbejde med og fordybe sig i teknikkerne i værkstedet.

Kurset er noget for dig hvis du

  • vil udfolde dig kreativt
  • vil lære mere om sølvarbejde
  • vil lave unikke smykker og lære nye teknikker

Deltagerforudsætning
Alle kan deltage, men det er en fordel at have kendskab til sølvarbejde. Er du under 18 år er der visse maskiner og teknikker du ikke må benytte.

Datoer
Onsdag den 25. oktober kl. 14.00 - 21.30. Vi mødes i kursistkøkkenet i hovedhuset.
Torsdag den 26. oktober kl. 09.00 - 16.00. Afslutning med fælles udstilling og kaffe kl. 15.00 i kursistkøkkenet.

Generelt
Prisen er inklusive brug af værktøj (ikke bor og fræsere) og fællesmaterialer som slaglod, savklinger, smergelpapir, lim og fluss. Det er tilladt at medbringe egne materialer og der er mulighed for at købe materialer du får brug for undervejs i kurset i vores butik i Ravsted >>

Værkstedet
Værkstedet hvor de praktiske opgaver bliver udført, er indrettet i et stort lyst lokale med hyggelig atmosfære, som indbyder til kreativ udveksling deltagerne imellem. Arbejdspladserne er alle udstyret med det nødvendige værktøj og maskiner. Hver deltager får sin egen faste arbejdsplads, så skulle et smykke ikke blive helt færdigt kan man lade det ligge til dagen efter. Det er tilladt at arbejde videre i værkstedet på egen hånd efter endt undervisning, hvilket ofte fører til hyggelige aftener og ide udveksling mellem kursisterne.

Praktisk information

Kurserne bliver gennemført med minimum 7 deltagere og vi forbeholder os ret til at aflyse kurser, hvis dette bliver nødvendigt pga. manglende interesse eller sygdom af underviser.

Ca. 14 dage før kursets start vil du få tilsendt informationsbrev og deltagerliste.

Afmelding eller udeblivelse

Hvis du er nødt til at melde afbud til et kursus, beder vi dig give os besked snarest muligt. Ved framelding senere end 14 dage før kursusopstart, refunderes kursusbeløbet ikke. Det gælder også ved sygdom.

Meldes der afbud tidligere end de 14 dage refunderes 75% af kursusbeløbet.

Spørgsmål til et kursus eller din kursustilmelding er du altid velkommen med.
Send en e-mail til hg@smykkekursus.dk eller ring på nummer +45 7464 7628 mandag-fredag mellem kl. 08.15 – 16.00

Vagttelefon
Under dit kursus ophold i Ravsted kan du træffe en medarbejder på følgende telefonnummer +45 30 57 84 23

Mød din underviser

Din underviser er Sonja Gadegaard.
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0