SMYKKEKURSUS | G STENSLIBNING | 25.03-27.03.2024

Formålet med dette kursus er at give dig et indblik i de forskellige slibeteknikker der bruges ved stenslibning. Vi kigger blandt andet på cabochonslibning, som giver flotte runde/ovale sten med en flad bund, hvilket gør dem velegnede til indfatning.
Ligeledes får kreativiteten frit løb, da ingen sten ligner hinanden og man oftest først får ideen til den rigtige form når man går i gang med projektet.

2.640,00 kr.

3 på lager

Beskrivelse

På kurset får du en grundig introduktion til alle trin i stenslibning, lige fra formgivning, udsavningen på diamantsav, diverse slibeteknikker (planslibning, barok- og cabochonforme) og polering.
Vi gennemgår også de grundlæggende fatteteknikker, blandt andet kassefatning, så du kan indsætte de flot slebne sten i halskæder, ringe og vedhæng.
Du er velkommen til at medbringe egne sten til forarbejdning.
Kurset består af en række øvelser som vi gennemgår både teoretisk og praktisk og undervisningen tager udgangspunkt i det niveau du er på.

Kurset er noget for dig hvis du

  • Har nogle flotte stenfund som du gerne vil omdanne til unikke smykker
  • Drømmer om at fremstille smykker i din fritid
  • Vil udfolde dig kreativt og udvide din horisont

Deltagerforudsætning
Der kræves ingen faglige forudsætninger for at deltage i kurset. Er du under 18 år er der visse maskiner og teknikker du ikke må benytte.

Datoer:
Den 25. marts kl. 14.00 - 21.30. Vi mødes i kursistkøkkenet i hovedhuset.
Den 26. marts kl. 09.00 - 17.30
Den 27. marts kl. 09.00 - 16.00. Afslutning med fælles udstilling og kaffe kl. 15.00 i kursistkøkkenet.

Generelt
Prisen er inklusive brug af værktøj (ikke bor og fræsere) og fællesmaterialer som stenlak, slibebånd, slibehjul, diamantsavklinger, smergelpapir og lim. Det er tilladt at medbringe egne materialer og der er mulighed for at købe materialer du får brug for undervejs i kurset i vores butik i Ravsted >>

Værkstedet
Værkstedet hvor de praktiske opgaver bliver udført, er indrettet i et stort lyst lokale med hyggelig atmosfære, som indbyder til kreativ udveksling deltagerne imellem. Arbejdspladserne er alle udstyret med det nødvendige værktøj og maskiner. Hver deltager får sin egen faste arbejdsplads, så skulle et smykke ikke blive helt færdigt kan man lade det ligge til dagen efter. Det er tilladt at arbejde videre i værkstedet på egen hånd efter endt undervisning, hvilket ofte fører til hyggelige aftener og ide udveksling mellem kursisterne.

Praktisk information

Kurserne bliver gennemført med minimum 7 deltagere og vi forbeholder os ret til at aflyse kurser, hvis dette bliver nødvendigt pga. manglende interesse eller sygdom af underviser.

Ca. 14 dage før kursets start vil du få tilsendt informationsbrev og deltagerliste.

Afmelding eller udeblivelse

Hvis du er nødt til at melde afbud til et kursus, beder vi dig give os besked snarest muligt. Ved framelding senere end 14 dage før kursusopstart, refunderes kursusbeløbet ikke. Det gælder også ved sygdom.

Meldes der afbud tidligere end de 14 dage refunderes 75% af kursusbeløbet.

Spørgsmål til et kursus eller din kursustilmelding er du altid velkommen med.
Send en e-mail til hg@smykkekursus.dk eller ring på nummer +45 7464 7628 mandag-fredag mellem kl. 08.15 – 16.00

Vagttelefon
Under dit kursus ophold i Ravsted kan du træffe en medarbejder på følgende telefonnummer +45 30 57 84 23

Mød din underviser

Din underviser er Flemming G. Sørensen

Har du set disse produkter?

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0