SMYKKEKURSUS | GT MED TID 1 | 01.05-03.05.2023

Formålet med kurset er at give dig et grundlæggende kendskab til teknikker, så du kan fremstille dine egne ringe, armbånd og vedhæng i sølv, samtidig med at vi tager os god tid, så ingen føler sig presset til at skulle nå et fastlagt pensum. Kurset er velegnet til dig som fx er udfordret af sygdom, stress eller angst, som gør at indlæring til tider kan være svær. Vi bruger den tid der er nødvendig på at lære en ny teknik, og differentierer undervisningen så vi kan hjælpe den enkelte deltager på hvert sit niveau.
OBS: Max 8 deltagere på dette kursus

3.300,00 kr.

10 på lager

Beskrivelse

På kurset får du viden om materialerne som vi arbejder med og teknikkerne til lodning, formning, savning, filning, slibning og polering. Du får lov at fremstille enkle ringe, armbånd eller vedhæng i sølv, helt ud fra dine egne ideer. Vi kigger også på hvordan man kombinerer metallet med andre materialer som fx sten og perler. Undervisningen er sammensat af både teori og praktiske øvelser, og der er altid hjælp at hente ved vores kyndige underviser. Kurset foregår i et roligt tempo og uden pres, og er der behov for at bruge ekstra tid på en ny teknik eller øvelse er der også tid til det.

Kurset er noget for dig hvis du:

  • Vil lære grundlæggende guldsmedeteknikker i stress-frie omgivelser
  • Vil udfolde dig kreativt og forme flotte smykker
  • Vil finde ud af om guldsmedefaget er noget for dig
  • Har brug for en ny hobby som du kan fordybe dig i og giver ro

Deltagerforudsætning
Der er ingen faglige forudsætninger for at deltage, kun lysten til at lære nyt og en kreativ sjæl. Er du under 18 år er der visse maskiner og teknikker du ikke må benytte.

Datoer:
Mandag den 01. maj kl. 14.00 - 21.30. Vi mødes i kursistkøkkenet i hovedhuset.
Tirsdag den 02. maj kl. 09.00 - 17.30
Onsdag den 03. maj kl. 09.00 - 16.00. Afslutning med fælles udstilling og kaffe kl. 15.00 i kursistkøkkenet.

Materialer:
Alle materialer som benyttes under kurset kan købes i butikken i Ravsted. Butikken er åben for vareudlevering og ekspedition kl. 08.15-09.00 og 12.15-13.00 og 15.00-16.00.
Du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe dine egne materialer.

Generelt
Prisen er inklusive brug af værktøj (ikke bor og fræsere) og fællesmaterialer som slaglod, savklinger, smergelpapir, lim og fluss. Det er tilladt at medbringe egne materialer og der er mulighed for at købe materialer du får brug for undervejs i kurset i vores butik i Ravsted >>

Værkstedet
Værkstedet hvor de praktiske opgaver bliver udført, er indrettet i et stort lyst lokale med hyggelig atmosfære, som indbyder til kreativ udveksling deltagerne imellem. Arbejdspladserne er alle udstyret med det nødvendige værktøj og maskiner. Hver deltager får sin egen faste arbejdsplads, så skulle et smykke ikke blive helt færdigt kan man lade det ligge til dagen efter. Det er tilladt at arbejde videre i værkstedet på egen hånd efter endt undervisning, hvilket ofte fører til hyggelige aftener og ide udveksling mellem kursisterne.

Praktisk information

Kurserne bliver gennemført med minimum 7 deltagere og vi forbeholder os ret til at aflyse kurser, hvis dette bliver nødvendigt pga. manglende interesse eller sygdom af underviser.

Ca. 14 dage før kursets start vil du få tilsendt informationsbrev og deltagerliste.

Afmelding eller udeblivelse

Hvis du er nødt til at melde afbud til et kursus, beder vi dig give os besked snarest muligt. Ved framelding senere end 14 dage før kursusopstart, refunderes kursusbeløbet ikke. Det gælder også ved sygdom.

Meldes der afbud tidligere end de 14 dage refunderes 75% af kursusbeløbet.

Spørgsmål til et kursus eller din kursustilmelding er du altid velkommen med.
Send en e-mail til hg@smykkekursus.dk eller ring på nummer +45 7464 7628 mandag-fredag mellem kl. 08.15 – 16.00

Vagttelefon
Under dit kursus ophold i Ravsted kan du træffe en medarbejder på følgende telefonnummer +45 30 57 84 23

Mød din underviser

Din underviser er Flemming G. Sørensen
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0