SMYKKETEKNIK 1 | 26.08 – 29.08.2024

Grundlæggende smykketeknik 1 er tilrettelagt for begyndere og folk med kun lidt kendskab til sølvarbejde, som gerne vil have en grundlæggende indføring i materialer og teknikker. Formålet med kurset er, at gøre dig i stand til at fremstille enkle smykker og give inspiration til din designproces. Der er fokus på det gode håndværk og fagligheden er høj. Med kyndig vejledning får du lært teknikkerne så du efterfølgende kan omsætte dine ideer til virkelighed.

3.520,00 kr.

5 på lager

Beskrivelse

På kurset får du et grundlæggende kendskab til brugen af det basale guldsmedeværktøj, og du lærer at fremstille øresmykker, enkle ringe, vedhæng og armbånd. Vi tager udgangspunkt i arbejdet med metallerne, og kombinerer dem med halvfabrikata og f.eks. sten og perler, så du lærer og hvordan halvfabrikata kan indgå i fremstillingen af dit smykke. Du får du viden om materialer og værktøj, og du lærer at save, file, forme, lodde, slibe og polere. Kurset består af en vekselvirkning mellem teori, demo af teknikker og række praktiske øvelser, så du får prøvet det hele af.

Kurset er noget for dig hvis du

  • Drømmer om at lave smykker i din fritid
  • Har planer om at finde en læreplads eller søge ind på en uddannelse inden for guldsmedefaget eller smykkedesign
  • Har lidt kendskab til smykkefremstilling og har brug for at genopfriske dine teknikker
  • Vil udfolde dig kreativt

Deltagerforudsætning
Der kræves ingen faglige forudsætninger for at deltage i kurset. Er du under 18 år er der visse maskiner og teknikker du ikke må benytte.

Datoer:
Mandag den 26. august kl. 14.00 - 21.30. Vi mødes i kursistkøkkenet i hovedhuset.
Tirsdag den 27. august kl. 09.00 - 17.30
Onsdag den 28. august kl. 09.00 - 17.30
Torsdag den 29. august kl. 09.00 - 16.00. Afslutning med fælles udstilling og kaffe kl. 15.00 i kursistkøkkenet.

Materialer:
Alle materialer som benyttes under kurset kan købes i butikken i Ravsted. Butikken er åben for vareudlevering og ekspedition kl. 08.15-09.00 og 12.15-13.00 og 15.00-16.00.
Du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe dine egne materialer.

Deltagerforudsætning:
Ingen, alle kan deltage, du skal dog være fyldt 18 år for at deltage, medmindre du har en fuldmagt fra dine forældre.

Generelt
Prisen er inklusiv brug af værktøj (ikke bor og fræsere) og fællesmaterialer som slaglod, savklinger, smergelpapir og fluss. Det er tilladt at medbringe egne materialer og der er mulighed for købe materialer du får brug for undervejs i kurset i vores butik i Ravsted >>

Værkstedet
Værkstedet hvor de praktiske opgaver bliver udført, er indrettet i et stort lyst lokale med hyggelig atmosfære, som indbyder til kreativ udveksling deltagerne imellem. Arbejdspladserne er alle udstyret med det nødvendige værktøj og maskiner. Hver deltager får sin egen faste arbejdsplads, så skulle et smykke ikke blive helt færdigt kan man lade det ligge til dagen efter. Det er tilladt at arbejde videre i værkstedet på egen hånd efter endt undervisning, hvilket ofte fører til hyggelige aftener og ide udveksling mellem kursisterne.

Praktisk information

Kurserne bliver gennemført med minimum 7 deltagere og vi forbeholder os ret til at aflyse kurser, hvis dette bliver nødvendigt pga. manglende interesse eller sygdom af underviser.

Ca. 14 dage før kursets start vil du få tilsendt informationsbrev og deltagerliste.

Afmelding eller udeblivelse

Hvis du er nødt til at melde afbud til et kursus, beder vi dig give os besked snarest muligt. Ved framelding senere end 14 dage før kursusopstart, refunderes kursusbeløbet ikke. Det gælder også ved sygdom.

Meldes der afbud tidligere end de 14 dage refunderes 75% af kursusbeløbet.

Spørgsmål til et kursus eller din kursustilmelding er du altid velkommen med.
Send en e-mail til hg@smykkekursus.dk eller ring på nummer +45 7464 7628 mandag-fredag mellem kl. 08.15 – 16.00

Vagttelefon
Under dit kursus ophold i Ravsted kan du træffe en medarbejder på følgende telefonnummer +45 30 57 84 23

Mød din underviser

Din underviser er Karen Hørmann.

Har du set disse produkter?

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0