SMYKKEKURSUS | STØB 1 | 20.09-22.09.2023

Formålet med støbekurset 1 er at give dig en grundlæggende viden om ”cire perdue” processen, så du med det rette værktøj kan lave dine kreationer og udvikle dig. Du vil få en grundig gennemgang af teknikkerne fra vores erfarne underviser inden du selv prøver kræfter med f.eks. fremstilling af voksmodeller og opsætning af emner i kuvetter.

2.640,00 kr.

11 på lager

Beskrivelse

På kurset får du indblik i de teknikker der har med ”tabt voks” metoden at gøre, for at du kan fremstille smykker og små objekter efter dine egne ideer. Vi arbejder med fremstilling af modeller i voksblokke, tråd og plade, opsætning af emner i kuvetter, indgipsning og evakuering og udbrænding af gipsforme, vakumstøb og slyngestøb og til sidst fejlfinding. Blandingen af teori og praktisk gennemførelse giver dig en god forståelse for - og øvelse i – den mest anvendte støbeteknik. Der udleveres brændeskema og blandingsskema til alle deltagere.

Du kan med fordel tage støb 2 efterfølgende for at få viden om fremstilling af gummiforme og voksindsprøjtning i gummiforme.

Kurset er noget for dig hvis du

  • Gerne vil dygtiggøre dig i støb
  • Søger alternative måder at være kreativ på
  • Vil finde ud af om din interesse kan omsættes til reel brug

Deltagerforudsætning
Der kræves ingen faglige forudsætninger for at deltage i kurset. Er du under 18 år er der visse maskiner og teknikker du ikke må benytte.

Datoer:
Onsdag den 20. september kl. 14.00 - 21.30. Vi mødes i kursistkøkkenet i hovedhuset.
Torsdag den 21. september kl. 09.00 - 17.30
Fredag den 22. september kl. 09.00 - 16.00. Afslutning med fælles udstilling og kaffe kl. 15.00 i kursistkøkkenet.

Materialer:
Alle materialer som benyttes under kurset kan købes i butikken i Ravsted. Butikken er åben for vareudlevering og ekspedition kl. 08.15-09.00 og 12.15-13.00 og 15.00-16.00.
Du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe dine egne materialer.

Generelt
Prisen er inklusive brug af værktøj (ikke bor og fræsere) og fællesmaterialer som voks, slaglod, savklinger, smergelpapir, lim og fluss. Gips og silikone er ikke indbefattet i fællesprisen. Det er tilladt at medbringe egne materialer og der er mulighed for at købe materialer du får brug for undervejs i kurset i vores butik i Ravsted >>

Værkstedet
Værkstedet hvor de praktiske opgaver bliver udført, er indrettet i et stort lyst lokale med hyggelig atmosfære, som indbyder til kreativ udveksling deltagerne imellem. Arbejdspladserne er alle udstyret med det nødvendige værktøj og maskiner. Hver deltager får sin egen faste arbejdsplads, så skulle et smykke ikke blive helt færdigt kan man lade det ligge til dagen efter. Det er tilladt at arbejde videre i værkstedet på egen hånd efter endt undervisning, hvilket ofte fører til hyggelige aftener og ide udveksling mellem kursisterne.

Praktisk information

Kurserne bliver gennemført med minimum 7 deltagere og vi forbeholder os ret til at aflyse kurser, hvis dette bliver nødvendigt pga. manglende interesse eller sygdom af underviser.

Ca. 14 dage før kursets start vil du få tilsendt informationsbrev og deltagerliste.

Afmelding eller udeblivelse

Hvis du er nødt til at melde afbud til et kursus, beder vi dig give os besked snarest muligt. Ved framelding senere end 14 dage før kursusopstart, refunderes kursusbeløbet ikke. Det gælder også ved sygdom.

Meldes der afbud tidligere end de 14 dage refunderes 75% af kursusbeløbet.

Spørgsmål til et kursus eller din kursustilmelding er du altid velkommen med.
Send en e-mail til hg@smykkekursus.dk eller ring på nummer +45 7464 7628 mandag-fredag mellem kl. 08.15 – 16.00

Vagttelefon
Under dit kursus ophold i Ravsted kan du træffe en medarbejder på følgende telefonnummer +45 30 57 84 23

Mød din underviser

Din underviser er Flemming G. Sørensen

Har du set disse produkter?

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0