Butikken i Ravsted

Gå på opdagelse i vores nye butik i Ravsted og find alt hvad du behøver til lige netop dit næste smykkeprojekt. Vores sortiment spænder vidt og bredt igennem populære kategorier såsom smykkedele i ægte sølv 925/-, værktøj og maskiner til guld/sølvsmedearbejde, ædelmetaller i tråd og plade, Art Clay, sten og perler i alle farver, størrelser og kvaliteter. Samt et hav af andre kreative materialer, som snøre, læder og gummi. Endvidere har vi alt til glasformning og glasperlefremstilling, støbning, emalje, bøger og Swarovski.

 

Åbningstider når du er på kursus

Alle materialer som benyttes under kurset kan købes i butikken i Ravsted.

Butikken er åben for vareudlevering og ekspedition:

Kl. 08.15-09.00
Kl. 12.15-13.00
Kl. 15.00-16.00

Du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe dine egne materialer.

Ravstedhus

I vores webshop til private kunder, finder du alt hvad du skal bruge til din DIY smykkefremstilling – smykkedele i ægte sølv og guld, ædelmetaller, sten og perler, kvalitetsværktøj og tilbehør til smykkedesign og glasarbejde og et stort udvalg af andre kreative materialer.

Klik her for at se >

 

Ravstedhus pro

I vores webshop til professionelle guldsmede, håndværkere og designere finder du alt, hvad du skal bruge til din smykkefremstilling – lige fra halvfabrikata i guld og sølv, sten og perler, guldsmedeværktøj, maskiner og tilbehør. Du skal have et CVR-nr. og et gyldig login for at se priserne.

Klik her for at se >

 

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0