Handelsbetingelser

Sådan tilmelder du dig et kursus

Hvis du har fundet et eller flere kurser, du har fået lyst til at deltage på, er det en god idé at du tilmelder dig hurtigt, så du også kan være sikker på, at få en plads. Du kan deltage på et kursus hos os ved at klikke på læg-i-kurv-knappen. Du kan også sende en mail til mig med dine kontaktoplysninger, samt hvilket kursus du ønsker at tilmelde dig. På smykkekursus.dk kan du betale med kort og mobilpay.

Spørgsmål til et kursus eller din kursustilmelding er du altid velkommen med.
Send en e-mail til heike@smykkekursus.dk eller ring på nummer +45 7464 7621

Hvis du vælger at tilmelde dig et kursus ved at kontakte Heike, sender vi dig en faktura til betaling af kursusafgiften. Betaling skal ske i henhold til forfaldsdato. Først når vi har modtaget din indbetaling er til­­­­meldingen bindende og du er sikret en plads. Ved manglende indbetaling går pladsen til den næste.

Yderligere information vedr. dit kursus

Ca. 14 dage før kursets start vil du få tilsendt informationsbrev og deltagerliste.

Kurserne bliver gennemført med minimum 7 del­tagere og vi forbeholder os ret til at aflyse kurser, hvis dette bliver nødvendigt pga. manglende interesse eller sygdom af underviser.

Kursusafgift

Kursusafgiften for deltagelse i kurser, foredrag og workshops fremgår under beskrivelsen af hvert kursus. Alle priser er inklusive fællesudgifter og fremgår under beskrivelsen af hvert kursus. Fællesudgifter dækker brug af værktøj, brug af fælles materialer som f.eks. ilt/gas, savklinger, fluss, slaglod, sandpapir, poleremasse, syre, lim, separator, farver, fiberpapir m.v. Guldslaglod omfattes ikke af fællesudgifter og bliver beregnet separat.

Hvis du aflyser et kursus

Har du indbetalt kursusafgiften og bliver nødsaget til at melde fra, beholder vi 25% af kursusafgiften som admini­strationsgebyr. Hvis du melder fra mindre end 14 dage, før kursets start, kan kursusafgiften ikke refunderes. Det gælder også ved sygdom. Har du tilkøbt overnatning og eller forplejning i forbindelse med et kursus du aflyser, refunderes det fulde beløb.

Udgifter til materialer

Til de fleste kurser skal du påregne udgifter til materiale til eget forbrug. Alle materialer som benyttes på kurset kan købes i vores butik i Ravsted. Du må fx altid medbringe dine egne materialer og sten. Materialer, der skal bruges under kurset, vil være tilgængelig i undervisningslokalet, og når der tages af disse materialer, skal det vejes og noteres. Du har selv ansvar for de materialer, du køber og forbruger under kurset. Ved kursets afslutning afregnes materialerne.

Butikkens åbningstider er oplyst under hvert enkelt kursus.

Forsikring

Evt. personlig skade forvoldt under kursus afholdes af kursisternes egen ulykkesforsikring.

Vores kurser afholdes her

Ravsted Hovedgade 51, Ravsted, DK – 6372 Bylderup-Bov. 
Under dit kursusophold kan du træffe en medarbejder på telefon +45 30 57 84 23

Transport til kursusstedet

Kommer du ikke i egen bil, anbefaler vi at du tager toget til Rødekro eller Tinglev. Fra banegården til Ravstedhus er det muligt at benytte Flextur. Flextur er kollektiv trafik, bare med mindre vogne der kører på bestilling. Det er kørsel fra adresse til adresse efter dit behov. Du kører sammen med andre og vognen kører måske en omvej for at hente dem.

Alle kan benytte sig af Flextur. Du skal blot kunne komme til og fra bilen ved egen hjælp.
Du kan læse mere og Flextur her >>

 

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0