SMYKKETEKNIK 1 | 29.04 – 02.05.2024

Grundlæggende smykketeknik 1 er designet for begyndere og dem med kun lidt kendskab til sølvarbejde, der gerne vil have en grundlæggende indføring i materialer og teknikker. Kursets formål er at give dig kompetencer til at skabe enkle smykker og inspirere din designproces. Der lægges vægt på kvalitetshåndværk, og fagligheden er i højsædet. Med kyndig vejledning vil du lære teknikkerne og blive i stand til at omsætte dine idéer til virkelighed.

3.520,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

På kurset opnår du grundlæggende kendskab til brugen af grundlæggende guldsmedeværktøj, og du vil lære at fremstille øresmykker, enkle ringe, vedhæng og armbånd. Vi fokuserer på arbejdet med metaller og kombinerer dem med halvfabrikata samt sten og perler, hvilket giver dig indsigt i, hvordan halvfabrikata kan indgå i smykkefremstillingen. Du vil opnå viden om materialer og værktøj og lære at save, file, forme, lodde, slibe og polere. Kurset består af en vekselvirkning mellem teori, demonstration af teknikker og en række praktiske øvelser, så du får mulighed for at afprøve det hele.

Kurset er noget for dig hvis du

  • Drømmer om at lave smykker i din fritid
  • Har planer om at finde en læreplads eller søge ind på en uddannelse inden for guldsmedefaget eller smykkedesign
  • Har lidt kendskab til smykkefremstilling og har brug for at genopfriske dine teknikker
  • Vil udfolde dig kreativt

Deltagerforudsætning
Der kræves ingen faglige forudsætninger for at deltage i kurset. Er du under 18 år er der visse maskiner og teknikker du ikke må benytte.

Datoer:
Mandag den 29. april kl. 14.00 - 21.30. Vi mødes i kursistkøkkenet i hovedhuset.
Tirsdag den 30. april kl. 09.00 - 17.30
Onsdag den 01. maj kl. 09.00 - 17.30
Torsdag den 02. maj kl. 09.00 - 16.00. Afslutning med fælles udstilling og kaffe kl. 15.00 i kursistkøkkenet.

Materialer:
Alle materialer som benyttes under kurset kan købes i butikken i Ravsted. Butikken er åben for vareudlevering og ekspedition kl. 08.15-09.00 og 12.15-13.00 og 15.00-16.00.
Du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe dine egne materialer.

Generelt
Prisen er inklusiv brug af værktøj (ikke bor og fræsere) og fællesmaterialer som slaglod, savklinger, smergelpapir og fluss. Det er tilladt at medbringe egne materialer og der er mulighed for købe materialer du får brug for undervejs i kurset i vores butik i Ravsted >>

Værkstedet
Værkstedet hvor de praktiske opgaver bliver udført, er indrettet i et stort lyst lokale med hyggelig atmosfære, som indbyder til kreativ udveksling deltagerne imellem. Arbejdspladserne er alle udstyret med det nødvendige værktøj og maskiner. Hver deltager får sin egen faste arbejdsplads, så skulle et smykke ikke blive helt færdigt kan man lade det ligge til dagen efter. Det er tilladt at arbejde videre i værkstedet på egen hånd efter endt undervisning, hvilket ofte fører til hyggelige aftener og ide udveksling mellem kursisterne.

Praktisk information

Kurserne bliver gennemført med minimum 7 deltagere og vi forbeholder os ret til at aflyse kurser, hvis dette bliver nødvendigt pga. manglende interesse eller sygdom af underviser.

Ca. 14 dage før kursets start vil du få tilsendt informationsbrev og deltagerliste.

Afmelding eller udeblivelse

Hvis du er nødt til at melde afbud til et kursus, beder vi dig give os besked snarest muligt. Ved framelding senere end 14 dage før kursusopstart, refunderes kursusbeløbet ikke. Det gælder også ved sygdom.

Meldes der afbud tidligere end de 14 dage refunderes 75% af kursusbeløbet.

Spørgsmål til et kursus eller din kursustilmelding er du altid velkommen med.
Send en e-mail til hg@smykkekursus.dk eller ring på nummer +45 7464 7628 mandag-fredag mellem kl. 08.15 – 16.00

Vagttelefon
Under dit kursus ophold i Ravsted kan du træffe en medarbejder på følgende telefonnummer +45 30 57 84 23

Mød din underviser

Din underviser er Karen Hørmann.

Har du set disse produkter?

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0