SMYKKEKURSUS | ART CLAY INTRO | 18.10-20.10.2023

Art Clay Silver er det nye spændende materiale til smykkefremstilling. Det er finsølv med konsistens som ler. Det kan formes, trilles, rulles og modelleres til smykker i de mest fantastiske former, hvorefter det tørres og brændes med en loddepistol. Efter brænding er det rent finsølv/999S, og det kan overfladebehandles som traditionelt sølv ligesom man også efterfølgende kan lodde på det.

2.640,00 kr.

4 på lager

Beskrivelse

På kurset gennemgår vi teknikker til Art Clay sprøjte, ler og pasta og kombinerer dem indbyrdes. Vi inddrager halvfabrikata, fatninger og facetstene i fremstillingen af dit smykke.
På kurset laver vi fingerringe, vedhæng og øresmykker.

Kurset er noget for dig hvis du

  • Gerne vil lære at arbejde med et nyt materiale til smykkefremstilling
  • Vil lave unikke smykker på en ny måde
  • Vil udvide din horisont og lære nye teknikker

Deltagerforudsætning
Grundlæggende smykketeknik 1 og 2 eller tilsvarende forudsætninger, giver dig det optimale udbytte af kurset. Er du under 18 år er der visse maskiner og teknikker du ikke må benytte.

Datoer:
Mandag den 22. maj kl. 14.00 - 21.30. Vi mødes i kursistkøkkenet i hovedhuset.
Tirsdag den 23. maj kl. 09.00 - 17.30
Onsdag den 24. maj kl. 09.00 - 16.00. Afslutning med fælles udstilling og kaffe kl. 15.00 i kursistkøkkenet.

Generelt
Prisen er inklusive brug af værktøj (ikke bor og fræsere) og fællesmaterialer som slaglod, savklinger, smergelpapir, lim og fluss. Det er tilladt at medbringe egne materialer og der er mulighed for at købe materialer du får brug for undervejs i kurset i vores butik i Ravsted >>

Værkstedet
Værkstedet hvor de praktiske opgaver bliver udført, er indrettet i et stort lyst lokale med hyggelig atmosfære, som indbyder til kreativ udveksling deltagerne imellem. Arbejdspladserne er alle udstyret med det nødvendige værktøj og maskiner. Hver deltager får sin egen faste arbejdsplads, så skulle et smykke ikke blive helt færdigt kan man lade det ligge til dagen efter. Det er tilladt at arbejde videre i værkstedet på egen hånd efter endt undervisning, hvilket ofte fører til hyggelige aftener og ide udveksling mellem kursisterne.

Praktisk information

Kurserne bliver gennemført med minimum 7 deltagere og vi forbeholder os ret til at aflyse kurser, hvis dette bliver nødvendigt pga. manglende interesse eller sygdom af underviser.

Ca. 14 dage før kursets start vil du få tilsendt informationsbrev og deltagerliste.

Afmelding eller udeblivelse

Hvis du er nødt til at melde afbud til et kursus, beder vi dig give os besked snarest muligt. Ved framelding senere end 14 dage før kursusopstart, refunderes kursusbeløbet ikke. Det gælder også ved sygdom.

Meldes der afbud tidligere end de 14 dage refunderes 75% af kursusbeløbet.

Spørgsmål til et kursus eller din kursustilmelding er du altid velkommen med.
Send en e-mail til hg@smykkekursus.dk eller ring på nummer +45 7464 7628 mandag-fredag mellem kl. 08.15 – 16.00

Vagttelefon
Under dit kursus ophold i Ravsted kan du træffe en medarbejder på følgende telefonnummer +45 30 57 84 23

Mød din underviser

Din underviser er Karen Hørmann

Har du set disse produkter?

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0