SMYKKEKURSUS | FORMPRESNING | 04.04.2023

Formålet med kurset er at give dig viden så du kan håndtere de enkelte trin indenfor gummipresning og fremstille unikke produkter. Når du skal forme en metalplade i en buet form kræver det god træning i smedning eller ciselering, med presning går det hele meget nemmere. Vi fremstiller egne matricer i f.eks. konvekse eller konkave former, så metallet hurtigt kan formes når det presses ned på formen og du sparer tid.

770,00 kr.

12 på lager

Kursusbeskrivelse

På kurset fremstiller vi forme og presser metallet – kobber, finsølv eller 925 sølv – og kigger på hvad man skal være opmærksom på ved bearbejdning af de forskellige metaller. Vi kigger også på hvordan man gengiver struktur fra hårde materialer til metal for at få et anderledes produkt.
Kurset består af en række øvelser som vi gennemgår både teoretisk og praktisk og undervisningen tager udgangspunkt i det niveau du er på.

Kurset er noget for dig hvis du

  • Gerne vil forme metal på en hurtig og nem måde
  • Vil fremstille unikke produkter
  • Udvide din viden om gummipresning

Deltagerforudsætning
Der kræves ingen faglige forudsætninger for at deltage i kurset. Er du under 18 år skal vi have en fuldmagt fra dine forældre

Datoer:
Tirsdag den 04. april 2023. Vi mødes i kursistkøkkenet i hovedhuset kl. 9.00

Generelt
Prisen er inklusive brug af værktøj (ikke bor og fræsere) og fællesmaterialer som gummi og formmaterialer til brug på kurset, savklinger og smergelpapir. Det er tilladt at medbringe egne materialer og der er mulighed for at købe materialer du får brug for undervejs i kurset i vores butik i Ravsted >>

Værkstedet
Værkstedet hvor de praktiske opgaver bliver udført, er indrettet i et stort lyst lokale med hyggelig atmosfære, som indbyder til kreativ udveksling deltagerne imellem. Arbejdspladserne er alle udstyret med det nødvendige værktøj og maskiner. Hver deltager får sin egen faste arbejdsplads, så skulle et smykke ikke blive helt færdigt kan man lade det ligge til dagen efter. Det er tilladt at arbejde videre i værkstedet på egen hånd efter endt undervisning, hvilket ofte fører til hyggelige aftener og ide udveksling mellem kursisterne.

Praktisk information

Kurserne bliver gennemført med minimum 7 deltagere og vi forbeholder os ret til at aflyse kurser, hvis dette bliver nødvendigt pga. manglende interesse eller sygdom af underviser.

Ca. 14 dage før kursets start vil du få tilsendt informationsbrev og deltagerliste.

Afmelding eller udeblivelse

Hvis du er nødt til at melde afbud til et kursus, beder vi dig give os besked snarest muligt. Ved framelding senere end 14 dage før kursusopstart, refunderes kursusbeløbet ikke. Det gælder også ved sygdom.

Meldes der afbud tidligere end de 14 dage refunderes 75% af kursusbeløbet.

Spørgsmål til et kursus eller din kursustilmelding er du altid velkommen med.
Send en e-mail til hg@smykkekursus.dk eller ring på nummer +45 7464 7628 mandag-fredag mellem kl. 08.15 – 16.00

Vagttelefon
Under dit kursus ophold i Ravsted kan du træffe en medarbejder på følgende telefonnummer +45 30 57 84 23

Mød din underviser

Din underviser er Flemming G. Sørensen

Har du set disse produkter?

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0