SMYKKEKURSUS | G STØB OG SAND | 10.03-12.03.2023

Formålet med kurset er at gøre dig i stand til at fremstille enkle smykker, små objekter og give inspiration til din designproces. Du får lov til at prøve kræfter med både sandstøb og sepiastøb, så du kan finde din foretrukne metode. Med kyndig vejledning fra Claus får du lært at omsætte dine ideer til virkelighed og får et unikt produkt med hjem.

2.640,00 kr.

12 på lager

Beskrivelse

På kurset får du indblik i både sand og sepiastøb. Du lærer hvordan man fremstiller modeller som kan bruges både til sepiaskal og sandstøb, støber i sepiaskal og sand og simpel hældeteknik. Desuden arbejder vi med sandstøbning af hule emner og lærer at lave modeller dertil. Kurset består af en række øvelser som vi gennemgår både teoretisk og praktisk og undervisningen tager udgangspunkt i det niveau du er på.
Formålet

Kurset er noget for dig hvis du

  • Gerne vil lære noget om støbning
  • Beskæftiger dig med eller søger beskæftigelse inden for guld- og sølvområdet som skal kunne reproducere emner og støbe
  • Hvis du har en smykkedesigner gemt i dig og vil omsætte dine ideer

Deltagerforudsætning
Der kræves ingen faglige forudsætninger for at deltage i kurset. Er du under 18 år er der visse maskiner og teknikker du ikke må benytte.

Datoer:
Fredag den 10. marts kl. 14.00 - 21.30. Vi mødes i kursistkøkkenet i hovedhuset.
Lørdag den 11. marts kl. 09.00 - 17.30
Søndag den 12. marts kl. 09.00 - 16.00. Afslutning med fælles udstilling og kaffe kl. 15.00 i kursistkøkkenet.

Generelt
Prisen er inklusive brug af værktøj (ikke bor og fræsere) og fællesmaterialer som sand, materialer til modeller, slaglod, savklinger, smergelpapir, lim og fluss. Det er tilladt at medbringe egne materialer og der er mulighed for at købe materialer du får brug for undervejs i kurset i vores butik i Ravsted >>

Værkstedet
Værkstedet hvor de praktiske opgaver bliver udført, er indrettet i et stort lyst lokale med hyggelig atmosfære, som indbyder til kreativ udveksling deltagerne imellem. Arbejdspladserne er alle udstyret med det nødvendige værktøj og maskiner. Hver deltager får sin egen faste arbejdsplads, så skulle et smykke ikke blive helt færdigt kan man lade det ligge til dagen efter. Det er tilladt at arbejde videre i værkstedet på egen hånd efter endt undervisning, hvilket ofte fører til hyggelige aftener og ide udveksling mellem kursisterne.

Praktisk information

Kurserne bliver gennemført med minimum 7 deltagere og vi forbeholder os ret til at aflyse kurser, hvis dette bliver nødvendigt pga. manglende interesse eller sygdom af underviser.

Ca. 14 dage før kursets start vil du få tilsendt informationsbrev og deltagerliste.

Afmelding eller udeblivelse

Hvis du er nødt til at melde afbud til et kursus, beder vi dig give os besked snarest muligt. Ved framelding senere end 14 dage før kursusopstart, refunderes kursusbeløbet ikke. Det gælder også ved sygdom.

Meldes der afbud tidligere end de 14 dage refunderes 75% af kursusbeløbet.

Spørgsmål til et kursus eller din kursustilmelding er du altid velkommen med.
Send en e-mail til hg@smykkekursus.dk eller ring på nummer +45 7464 7628 mandag-fredag mellem kl. 08.15 – 16.00

Vagttelefon
Under dit kursus ophold i Ravsted kan du træffe en medarbejder på følgende telefonnummer +45 30 57 84 23

Mød din underviser

Din underviser er Claus Cramer

Har du set disse produkter?

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0