SMYKKETEKNIK 2 | 08.11-11.11.2023

På grundlæggende smykketeknik 2 går vi i dybden og arbejder videre med de smykketeknikker du har lært på grundlæggende smykketeknik 1 – og måske også dygtiggjort dig i siden da.  Vi inddrager flere loddeteknikker så du får helt styr på lodning.  Struktur, dekoration og behandling af overflader er ligeledes en del af dette kursus.

3.520,00 kr.

5 på lager

Beskrivelse

På kurset får du indblik i guldsmedehåndværket. Vi kommer omkring forskellige loddeteknikker bl.a. lodning af hule emner, lodning lag på lag og lodning af flere forskellige metaller. Du lærer forskellige teknikker til dekoration og struktur på overflader bl.a. med punsler, stempler og fræsere. Vi fremstiller ringe, armbånd, vedhæng og brocher og tager udgangspunkt i arbejdet med 925S, men kombinerer det også med andre metaller bl.a. kobber, bronze og messing. Kurset består af en vekselvirkning mellem teori, demo af teknikker og række praktiske øvelser, så du får prøvet det hele af.

Kurset er noget for dig hvis du

  • Har en smykkedesigner gemt i dig og vil omsætte dine ideer
  • Vil forbedre de færdigheder du har lært på grundlæggende teknik 1
  • Har planer om at finde en læreplads eller søge ind på en uddannelse inden for guldsmedefaget eller smykkedesign

Deltagerforudsætning
Grundlæggende kursus 1 skal være gennemført eller du skal have et grundlæggende kendskab til smykkefremstilling og materialer. Er du under 18 år er der visse maskiner og teknikker du ikke må benytte.

Datoer:
Onsdag den 08. november kl. 14.00 - 21.30. Vi mødes i kursistkøkkenet i hovedhuset.
Torsdag den 09. november kl. 09.00 - 17.30
Fredag den 10. november kl. 09.00 - 17.30
Lørdag den 11. november kl. 09.00 - 16.00. Afslutning med fælles udstilling og kaffe kl. 15.00 i kursistkøkkenet.

Materialer:
Alle materialer som benyttes under kurset kan købes i butikken i Ravsted. Butikken er åben for vareudlevering og ekspedition kl. 08.15-09.00 og 12.15-13.00 og 15.00-16.00.
Du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe dine egne materialer.

Generelt
Prisen er inklusive brug af værktøj (ikke bor og fræsere) og fællesmaterialer som slaglod, savklinger, smergelpapir, lim og fluss. Det er tilladt at medbringe egne materialer og der er mulighed for at købe materialer du får brug for undervejs i kurset i vores butik i Ravsted >>

Værkstedet
Værkstedet hvor de praktiske opgaver bliver udført, er indrettet i et stort lyst lokale med hyggelig atmosfære, som indbyder til kreativ udveksling deltagerne imellem. Arbejdspladserne er alle udstyret med det nødvendige værktøj og maskiner. Hver deltager får sin egen faste arbejdsplads, så skulle et smykke ikke blive helt færdigt kan man lade det ligge til dagen efter. Det er tilladt at arbejde videre i værkstedet på egen hånd efter endt undervisning, hvilket ofte fører til hyggelige aftener og ide udveksling mellem kursisterne.

Praktisk information

Kurserne bliver gennemført med minimum 7 deltagere og vi forbeholder os ret til at aflyse kurser, hvis dette bliver nødvendigt pga. manglende interesse eller sygdom af underviser.

Ca. 14 dage før kursets start vil du få tilsendt informationsbrev og deltagerliste.

Afmelding eller udeblivelse

Hvis du er nødt til at melde afbud til et kursus, beder vi dig give os besked snarest muligt. Ved framelding senere end 14 dage før kursusopstart, refunderes kursusbeløbet ikke. Det gælder også ved sygdom.

Meldes der afbud tidligere end de 14 dage refunderes 75% af kursusbeløbet.

Spørgsmål til et kursus eller din kursustilmelding er du altid velkommen med.
Send en e-mail til hg@smykkekursus.dk eller ring på nummer +45 7464 7628 mandag-fredag mellem kl. 08.15 – 16.00

Vagttelefon
Under dit kursus ophold i Ravsted kan du træffe en medarbejder på følgende telefonnummer +45 30 57 84 23

Mød din underviser

Din underviser er Karen Hørmann.

Har du set disse produkter?

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0