SMYKKEKURSUS | STØB I SAND | 15.05-17.05.2023

Formålet med dette kursus er at udvide din viden om sandstøb og støb i sepiaskaller, samt give dig en grundig indførelse i indstøb af sten. Claus vil guide dig igennem hvilke stentyper/materialer der fungerer i de høje temperaturer og hvordan du omsætter dine designideer og får et – eller flere – unikke produkter med hjem.

2.640,00 kr.

4 på lager

Beskrivelse

Kurset giver dig mulighed for at lære mere om støb i sand og sepiaskaller. Sikkerhed i støbeprocessen, det rigtige værktøj og udstyr, hvilke metaller der egner sig bedst og deres smeltepunkt. Claus giver desuden en grundig indførelse i indstøb af sten, hvordan du får det bedste resultat og hvilke sten/materialer der kan holde til de høje temperaturer i støbeprocessen. Du er velkommen til at medbringe egne perler og materialer til kurset. Kurset består af en række øvelser som vi gennemgår både teoretisk og praktisk og undervisningen tager udgangspunkt i det niveau du er på.

Kurset er noget for dig hvis du

  • Har grundlæggende viden om støb i sand og sepiaskaller og gerne vil forbedre dine teknikker og lære nyt indenfor området
  • Vil udvikle dig indenfor guldsmede eller smykkedesigner faget
  • Har en smykkedesigner gemt i dig og vil omsætte dine ideer

Deltagerforudsætning
Alle kan deltage, men det er en fordel at have kendskab til sølvarbejde og grundlæggende støb. Er du under 18 år er der visse maskiner og teknikker du ikke må benytte.

Datoer
Mandag den 15. maj kl. 14.00 - 21.30. Vi mødes i kursistkøkkenet i hovedhuset.
Tirsdag den 16. maj kl. 09.00 - 17.30
Onsdag den 17. maj kl. 09.00 - 16.00. Afslutning med fælles udstilling og kaffe kl. 15.00 i kursistkøkkenet.

Generelt
Prisen er inklusive værktøj (ikke bor og fræsere) og fællesmaterialer som sand, materialer til modeller, slaglod, savklinger, smergelpapir, lim og fluss. Det er tilladt at medbringe egne materialer og der er mulighed for at købe materialer du får brug for undervejs i kurset i vores butik i Ravsted >>

Værkstedet
Værkstedet hvor de praktiske opgaver bliver udført, er indrettet i et stort lyst lokale med hyggelig atmosfære, som indbyder til kreativ udveksling deltagerne imellem. Arbejdspladserne er alle udstyret med det nødvendige værktøj og maskiner. Hver deltager får sin egen faste arbejdsplads, så skulle et smykke ikke blive helt færdigt kan man lade det ligge til dagen efter. Det er tilladt at arbejde videre i værkstedet på egen hånd efter endt undervisning, hvilket ofte fører til hyggelige aftener og ide udveksling mellem kursisterne.

Praktisk information

Kurserne bliver gennemført med minimum 7 deltagere og vi forbeholder os ret til at aflyse kurser, hvis dette bliver nødvendigt pga. manglende interesse eller sygdom af underviser.

Ca. 14 dage før kursets start vil du få tilsendt informationsbrev og deltagerliste.

Afmelding eller udeblivelse

Hvis du er nødt til at melde afbud til et kursus, beder vi dig give os besked snarest muligt. Ved framelding senere end 14 dage før kursusopstart, refunderes kursusbeløbet ikke. Det gælder også ved sygdom.

Meldes der afbud tidligere end de 14 dage refunderes 75% af kursusbeløbet.

Spørgsmål til et kursus eller din kursustilmelding er du altid velkommen med.
Send en e-mail til hg@smykkekursus.dk eller ring på nummer +45 7464 7628 mandag-fredag mellem kl. 08.15 – 16.00

Vagttelefon
Under dit kursus ophold i Ravsted kan du træffe en medarbejder på følgende telefonnummer +45 30 57 84 23

Mød din underviser

Din underviser er Claus Kramer.

Har du set disse produkter?

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0