SMYKKEKURSUS | STØB 2 | 11.10-13.10.2023

Formålet med dette kursus er at give dig en grundig indføring i fremstilling af gummiforme, voksindsprøjtning i gummiforme og 3D resinstøb, så du kan lave egne kreationer.

2.640,00 kr.

12 på lager

Beskrivelse

På dette kursus kigger vi på fremstilling af enkle gummiforme, voksindsprøjtning i gummiforme og fejlfinding. I løbet af kurset bliver der lavet et støb af metal- og voksemner og 3D print efter prøveemner printet af Ravstedhus. Blandingen af teori og praktisk gennemførelse giver dig en god forståelse for - og øvelse i – den mest anvendte støbeteknik. Der udleveres brændeskema og blandingsskema til alle deltagere.

Kurset er noget for dig hvis du:

  • Gerne vil dygtiggøre dig i støb
  • Søger alternative måder at være kreativ på
  • Vil finde ud af om din interesse kan omsættes til reel brug

Deltagerforudsætning
Gennemførelse af Støb 1 eller kendskab i Cire perdue støb. Er du under 18 år er der visse maskiner og teknikker du ikke må benytte.

Datoer:
Onsdag den 11. oktober kl. 14.00 - 21.30. Vi mødes i kursistkøkkenet i hovedhuset.
Torsdag den 12. oktober kl. 09.00 - 17.30
Fredag den 13. oktober kl. 09.00 - 16.00. Afslutning med fælles udstilling og kaffe kl. 15.00 i kursistkøkkenet.

Materialer:
Alle materialer som benyttes under kurset kan købes i butikken i Ravsted. Butikken er åben for vareudlevering og ekspedition kl. 08.15-09.00 og 12.15-13.00 og 15.00-16.00.
Du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe dine egne materialer.

Generelt
Prisen er inklusive brug af værktøj (ikke bor og fræsere) og fællesmaterialer som voks, slaglod, savklinger, smergelpapir, lim og fluss. Gips og silikone er ikke indbefattet i fællesprisen. Det er tilladt at medbringe egne materialer og der er mulighed for at købe materialer du får brug for undervejs i kurset i vores butik i Ravsted >>

Værkstedet
Værkstedet hvor de praktiske opgaver bliver udført, er indrettet i et stort lyst lokale med hyggelig atmosfære, som indbyder til kreativ udveksling deltagerne imellem. Arbejdspladserne er alle udstyret med det nødvendige værktøj og maskiner. Hver deltager får sin egen faste arbejdsplads, så skulle et smykke ikke blive helt færdigt kan man lade det ligge til dagen efter. Det er tilladt at arbejde videre i værkstedet på egen hånd efter endt undervisning, hvilket ofte fører til hyggelige aftener og ide udveksling mellem kursisterne.

Praktisk information

Kurserne bliver gennemført med minimum 7 deltagere og vi forbeholder os ret til at aflyse kurser, hvis dette bliver nødvendigt pga. manglende interesse eller sygdom af underviser.

Ca. 14 dage før kursets start vil du få tilsendt informationsbrev og deltagerliste.

Afmelding eller udeblivelse

Hvis du er nødt til at melde afbud til et kursus, beder vi dig give os besked snarest muligt. Ved framelding senere end 14 dage før kursusopstart, refunderes kursusbeløbet ikke. Det gælder også ved sygdom.

Meldes der afbud tidligere end de 14 dage refunderes 75% af kursusbeløbet.

Spørgsmål til et kursus eller din kursustilmelding er du altid velkommen med.
Send en e-mail til hg@smykkekursus.dk eller ring på nummer +45 7464 7628 mandag-fredag mellem kl. 08.15 – 16.00

Vagttelefon
Under dit kursus ophold i Ravsted kan du træffe en medarbejder på følgende telefonnummer +45 30 57 84 23

Mød din underviser

Din underviser er Flemming G. Sørensen

Har du set disse produkter?

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0