Karen Hørmann

Karen Hørmann

Biografi

Karen arbejder med smykket som udtryksform, og bruger mange forskellige materialer dog med hovedvægt på ædelmetal og stene: Hun er i sær optaget af form, struktur og overflade, og eksperimentere og afprøver hele tiden nye teknikker. Siden hun omkring 2002 begyndte at arbejde med Art Clay Silver, har det i høj grad tilført hendes udtryk nye dimensioner. Karen har deltaget i en lang række udstillinger – både censurerede og indbudte.

”Min store passion er at inspirere, formidle og dele min glæde ved arbejdet med andre. Jeg har skrevet 9 bøger om smykketeknik og design, og udgiver og laver i samarbejde med Flemming Gejl Sørensen, Ravstedhus, magasinet ”TemaVisen”, der udkommer 4 gange årligt med teknik, inspiration og idéer til alle der arbejder med smykker.”

Hun har lavet smykker, arbejdet med metaller og undervist siden 1979, hvor hun i forbindelse med sin læreruddannelse, tog en række kurser på sløjdhøjskolen.

Karen er læreruddannet og har en toårig uddannelse i kunsthistorie fra Aarhus Universitet. Hun har været fuldtids højskolelærer og seminarielærer i en årrække, inden hun i 1998 blev selvstændig.

I dag har hun eget guldsmedeværksted med kursusfaciliteter, Center for Smykkeformgivning – i Fløe, syd for Aalborg. Hvor hun dels fremstiller sine egne smykker, afholder kurser, og eksperimenter med nye teknikker, værktøjer og materialer.

Hvad underviser jeg i?

Art Clay Silver
Grundlæggende teknik 1
Grundlæggende teknik 2
Forkobring
Kobber til pynt og dekoration
Fatning
Smykker i guld og sølv
Loddeteknik
Sommerkursus uge 28

Kontakt mig

Center for Smykkeformgivning
cfs@centerforsmykkeformgivning.dk

PUBLIKATIONER OG PORTEFØLJE

Gå til Saxo.com

 

Du kan finde mig på

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0