Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

STØB i sand og sepiaskal

6 maj 14:00 - 8 maj 16:00

DKk 2.640

Formålet med dette kursus er at udvide din viden om sandstøb og støb i sepiaskaller, samt give dig en grundig indførelse i indstøb af sten. Claus vil guide dig igennem hvilke stentyper/materialer der fungerer i de høje temperaturer og hvordan du omsætter dine designideer og får et – eller flere – unikke produkter med hjem.

Kurset giver dig mulighed for at lære mere om støb i sand og sepiaskaller. Sikkerhed i støbeprocessen, det rigtige værktøj og udstyr, hvilke metaller der egner sig bedst og deres smeltepunkt. Claus giver desuden en grundig indførelse i indstøb af sten, hvordan du får det bedste resultat og hvilke sten/materialer der kan holde til de høje temperaturer i støbeprocessen. Du er velkommen til at medbringe egne perler og materialer til kurset. Kurset består af en række øvelser som vi gennemgår både teoretisk og praktisk og undervisningen tager udgangspunkt i det niveau du er på.

Kurset er noget for dig hvis du

  • Har grundlæggende viden om støb i sand og sepiaskaller og gerne vil forbedre dine teknikker og lære nyt indenfor området
  • Vil udvikle dig indenfor guldsmede eller smykkedesigner faget
  • Har en smykkedesigner gemt i dig og vil omsætte dine ideer

Detaljer

Start:
6 maj 14:00
Slut:
8 maj 16:00
Pris:
DKk 2.640
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://smykkekursus.dk/kursus/smykkekursus-stoeb-i-sand-06-05-08-05-2024/

Sted

Ravstedhus
Denmark + Google Maps
Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0